Υλικά:
¼ φλ. κολοκυθόσπορος
½ φλ. Καρύδια
½ φλ. Κάσιους
¼ φλ. Κομμάτια καρύδας
1 φλ. νιφάδες καρύδας
½ κ.γ. τριμμένο ginger
½ κ.γ. αλάτι
¾ φλ. Αμύγδαλα ψιλοκομμένα
¾ φλ. ανακατεμένα berries
3 πολτοποιημένες ώριμες μπανάνες
¼ φλ. Λάδι καρύδας
1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου(maple syrup)
1 κγ. Εκχύλισμα βανίλιας
Οδηγίες:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 0 C και τοποθετούμε σε ένα ταψί ,αντικολλητικό χαρτί.
Σε ένα blender ρίχνουμε τον κολοκυθόσπορο, τα καρύδια, τα κάσιους , τα κoμμάτια καρύδας και τα αλέθουμε.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπωλ και ανακατεύουμε με τις νιφάδες καρύδας, το ginger, το λιναρόσπορο, το αλάτι, τα αμύγδαλα και τα berries.
Σε ένα μικρό μπωλ, ανακατεύουμε με σύρμα τη μπανάνα, το λάδι καρύδας, το σιρόπι σφενδάμου και το εκχύλισμα βανίλιας.
Ρίχνουμε το μείγμα σε εκείνο με τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Στη συνέχεια, πλάθουμε τα μπισκότα και τα τοποθετούμε στο ταψί.
Ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά, αναποδογυρίζοντάς τα στο μισό χρόνο.
Αφού τα cookies αποκτήσουν χρυσό/καφέ χρώμα τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Διατροφική Ετικέτα:
Υδατάνθρακας: 183 gr
Πρωτεϊνη: 43 gr
Λίπος: 193 gr
Kcals: 2520
Διατροφική Ετικέτα/μερίδα(20) :
Υδατάνθρακας :9 gr
Πρωτεΐνη :2 gr
Λίπος :9,5 gr
Kcals:126