¼ φλ. Αμάρανθος (48 γρ.)
½ φλ. Άγλυκο γάλα αμυγδάλου
1 φλ. Νερό
¼ φλ. Μήλο τεμαχισμένο (31 γρ.)
¼ φλ. Αχλάδι τεμαχισμένο (35 γρ.)
στέβια
1 κ.σ. τριμμένη κανέλα
λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
Οδηγίες:
Μαγειρεύουμε τον αμάρανθο, χρησιμοποιώντας το γάλα αμυγδάλου και τον βράζουμε για 20 λεπτά μέχρι να αποκτήσει μαλακή υφή(porridge). Εάν χρειαστεί, προσθέτουμε νερό.
Σε ένα τηγάνι ανακατεύουμε τα τεμαχισμένα αχλάδια και μήλα, ρίχνουμε τη στέβια, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο και μαγειρειρεύουμε για 10 με 15 λεπτά μέχρι τα φρούτα να αποκτήσουν μαλακή υφή.
Ανακατεύουμε τα φρούτα στο porridge αμάρανθου και έαν θέλουμε ρίχνουμε toppings από ξηρούς καρπούς και σιρόπι αγαύης.
Διατροφική Ετικέτα:
Υδατάνθρακας: 41,5 gr
Πρωτεϊνη: 11 gr
Λίπος: 4,5 gr
Kcals: 234