Υλικά:
- 2 τραγανά μήλα
- Κανέλλα
Οδηγίες:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 300 βαθμούς.
Τεμαχίζουμε τα μήλα σε πολύ λεπτές φλούδες και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί σε μια σωστή σειρά και προσθέτουμε την κανέλλα.
Ψήνουμε μέχρι οι άκρες από τις φλούδες να σχηματίσουν κάποια καμπύλη και τα chips να γίνουν τραγανά και να πάρουν χρυσαφί χρώμα για 40-45 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν ώστε να γίνουν πιο τραγανά.
Διατροφική Ετικέτα:
Υδατάνθρακας: 30 gr
Πρωτεϊνη: 0 gr
Λίπος: 0 gr
Kcals: 120