Υλικά :
- 1 κ.γ. στιγμιαίο καφέ σε σκόνη
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- ½ φλ. αλεύρι ολικής αλέσεως
- ½ φλ. μαύρο κακάο σε σκόνη
- ¼ κ.γ. baking powder
- ¼ κ.γ. αλάτι
- 1 φλ. ζάχαρη
- ¼ φλ. μαργαρίνη
- 3 ασπράδια αβγού
Οδηγίες :
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 350° C.
Σε ένα φλιτζάνι διαλύουμε τον καφέ στο εκχύλισμα βανίλιας.
Σε μια λαδόκολλα, ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, τη baking powder και το αλάτι.
Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατεύουμε καλά, τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη, τα ασπράδια αβγού και το μείγμα καφέ.
Το αναμειγνύουμε με το μείγμα από το αλεύρι.
Απλώνουμε στη λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 22-24 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει για 2 ώρες.
Το κόβουμε σε 16 κομμάτια.
Διατροφική Ετικέτα:
Υδατάνθρακας: 272 gr
Πρωτεϊνη: 32 gr
Λίπος: 48 gr
Kcals:722
Διατροφική Ετικέτα/μερίδα :
Υδατάνθρακας :136 gr
Πρωτεΐνη :16 gr
Λίπος :24 gr
Kcals:361