Υλικά :
- 2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
- 1 κ.γ. ξερή ρίγανη
- 1 κ.γ. ξερό θυμάρι
- 1 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
- ¼ φλ. ελαιόλαδο
- ½ φλ. καλαμπόκι για pop corn
Οδηγίες :
Ανακατεύουμε την πάπρικα, με τη ρίγανη, το θυμάρι, το κρεμμύδι και το ½ από το ελαιόλαδο σε ένα μπολ.
Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι σε μια κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία.προσθέτουμε 2 μικρά κομματάκια καλαμποκιού. Το λάδι έχει ζεσταθεί αρκετά όταν το καλαμπόκι έχει πάρει κυκλικό σχήμα.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο καλαμπόκι. Καλύπτουμε την επιφάνεια της κατσαρόλας με το καπάκι της και την κουνάμε, όταν αρχίσει να γίνεται το pop corn. Απομακρύνουμε από τη φωτιά όταν σταματήσει ο ήχος του pop corn.
Προσθέτουμε το μείγμα της πάπρικας, ανακατεύουμε και το χωρίζουμε σε μικρά τμήματα σε σακουλάκια.
Διατροφική Ετικέτα :
Υδατάνθρακας :36 gr
Πρωτεΐνη :4 gr
Λίπος :216 gr
Kcals:657
Διατροφική Ετικέτα/μερίδα :
Υδατάνθρακας :5 gr
Πρωτεΐνη :0,5 gr
Λίπος :30 gr
Kcals:93