Υλικά:
½ κ.γ. ελαιόλαδο
¼ φλ. κομμένα ντοματίνια
αλάτι, πιπέρι
1/3 φλ. Ασπράδια αβγού
¼ φλ. Ψιλοκομμένη mozzarella light
1/3 κ.γ. τριμμένη παρεζάνα light
φρέσκο κομμένο βασιλικό για γαρνιτούρα
Οδηγίες:
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα κομμένα ντοματίνια και ρίχνουμε αλάτι πιπέρι.
Μαγειρεύουμε για περίπου 1 λεπτό.
Ρίχνουμε τα ασπράδια αβγού και στη συνέχεια τη mozzarella και την παρμεζάνα.
Καλύπτουμε με ένα καπάκι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία.
Αφού η ομελέτα θα είναι έτοιμη, ρίχνουμε φρέσκο βασιλικό.
Διατροφική Ετικέτα:
Υδατάνθρακας: 3,5 gr
Πρωτεϊνη: 16 gr
Λίπος: 8 gr
Kcals: 157