Υλικά :
1 φλ. Ωμή quinoa ξεπλυμένη καλά
1 πιπεριά τεμαχισμένη σε κύβους
2 σκελίδες κόρδου πολύ καλά κομένες
1 κρεμμύδι τεμαχισμένο σε κύβους
1 δέσμη φύλλα από σπανάκι
1 κ.σ. δενδρολίβανο
αλάτι και πιπέρι
1 κ.σ.ελαιόλαδο
170 gr. παρμεζάνα light τριμμένη
Οδηγίες :
Προθερμάινουμε το φούρνο στους 200 0 C.
Προετοιμάζουμε την quinoa σύμφωνα με τις οδηγίες.
Πλένουμε καλά τα μανιτάρια, βγάζοντας προσεκτικά έξω τα βράγχια.
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για 10 λεπτά.
Σε μέτρια θερμοκρασία, σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά για 7-10 λεπτά.
Στο τέλος, προσθέτουμε το σπανάκι και μαγειρέυουμε μέχρι να μαραθεί.
Στη συνέχεια, το αποσύρουμε από τη φωτιά και το ανακατεύουμε με τη μαγειρεμένη quinoa.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε το μείγμα προσεκτικά στα μανιτάρια και ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο τυρί.
Ψήνουμε για 15 λεπτά στο φούρνο.
Διατροφική Ετικέτα:
Υδατάνθρακας: 111 gr
Πρωτεϊνη: 58 gr
Λίπος: 58 gr
Kcals: 1195