Υλικά :
3 μεγάλες γλυκοπατάτες, πλυμένες και κομμένες σε ροδέλες
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
1 ½ φλ. cheddar τυρί light
1 φλ. μαύρα φασόλια
¼ φλ. τεμαχισμένο πράσινο κρεμμύδι
¼ τεμαχισμένο κόλιαντρο
1 τεμαχισμένο μεγάλο αβοκάντο
250 gr. Γιαούρτι 2%
Οδηγίες :
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 0 C.
Τοποθετούμε τις ροδέλες πατάτας σε ένα μεγάλο ταψί.
Ενδεχομένως να χρειαστούμε και 2 ταψιά.
Προσθέτουμε στις πατάτες, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Ψήνουμε για 20 λεπτά.
Με μία σπάτουλα αναποδογυρίζουμε τις πατάτες και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανές.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και ρίχνουμε το τυρί και τα φασόλια.
Ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί για 5-7 λεπτά.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και καλύπτουμε με το κρεμμύδι, το κόλιαντρο, το αβοκάντο και το γιαούρτι.
Διατροφική Ετικέτα:
Υδατάνθρακας: 194 gr
Πρωτεϊνη: 103 gr
Λίπος: 83,5 gr
Kcals:1825
Διατροφική Ετικέτα/μερίδα :
Υδατάνθρακας :32 gr
Πρωτεΐνη :17 gr
Λίπος :14 gr
Kcals:304