Υλικά :
- 450 κιμά γαλοπούλας
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ½ κ.γ. πάπρικα
- ¼ κ.γ. κύμινο
- Λίγο αλάτι
- ¼ κ.γ. φρέσκο τριμμένο πιπέρι
- 4 φέτες γλυκό κρεμμύδι ψημένες
- 2 κ.σ. bbq sauce (60 gr.)
- 4 ψωμάκια σουσαμιού φρυγανισμένα(30 gr.το ένα)
Οδηγίες :
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά γαλοπούλας, με το σκόρδο, την πάπρικα και το κύμινο.
Χωρίζουμε τον κιμά σε 4 μπιφτέκια και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ψήνουμε τα μπιφτέκια σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία για 7 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Φτιάχνουμε το burger με τα ψωμάκια και τοποθετούμε το κρεμμύδι με την bbq sauce.
Διατροφική Ετικέτα :
Υδατάνθρακας :82 gr
Πρωτεΐνη :117 gr
Λίπος :45 gr
Kcals:1239
Διατροφική Ετικέτα/μερίδα :
Υδατάνθρακας :41 gr
Πρωτεΐνη :58 gr
Λίπος :22,5gr
Kcals:619