Υλικά:
- 1 kg γιαούρτι 2 %
- ½ κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 60 Μέλι
Οδηγίες:
Ανακατεύουμε με το μίξερ το γιαούρτι, τη βανίλια και το μέλι.
Στη συνέχεια, χύνουμε το μείγμα σε ένα δοχείο. Το τοποθετούμε στον καταψύκτη και το αφήνουμε για μια ώρα.
Αργότερα το βγάζουμε και ανακατεύουμε ώστε να μην πάρει κρυστάλλινη όψη.
Το ξαναβάζουμε στον καταψύκτη μέχρι να αποκτήσει μια πιο σταθερή μορφή. Αφού παγώσει, το βγάζουμε 10-15 λεπτά πριν το σερβίρισμα.
Διατροφική Ετικέτα:
Υδατάνθρακας: 126 gr
Πρωτεϊνη: 64 gr
Λίπος: 40 gr
Kcals: 1.120