Υλικά:
750 γρ. Στήθος κοτόπουλου
1 φλ. Quinoa
2 μεγάλες γλυκοπατάτες
400 γρ. Μαύρα φασόλια
400 γρ. Ντοματίνια ψιλοκομμένα
30 gr. mix μπαχαρικών
5 φλ. Ζωμός κοτόπουλου
φρέσκος μαϊντανός
Οδηγίες:
Απομακρύνουμε το λίπος από το στήθος κοτόπουλου και το τοποθετούμε στην ηλεκτρική γάστρα, μαζί με την quinoa αφού πρώτα την έχουμε ξεπλύνει καλά.
Ύστερα καθαρίζουμε τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε σε μικρούς κύβους. Τις προσθέτουμε στην ηλεκτρική γάστρα, όπως και τα μαύρα φασόλια.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα τα ψιλοκομμένα ντοματίνια, το σκόρδο, το mix μπαχαρικών και το ζωμό κότας.
Μαγειρεύουμε σε υψηλή θερμοκρασία κοντά στις 4 ώρες.
Χρησιμοποιώντας 2 πιρούνια, κόβουμε σε κομματάκια το κοτόπουλο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και προαιρετικά φρέσκο μαϊντανό.
Σερβίρουμε.
Διατροφική Ετικέτα:
Υδατάνθρακας: 403 gr
Πρωτεϊνη: 285 gr
Λίπος: 24,5 gr
Kcals: 2996
Διατροφική Ετικέτα/μερίδα(7) :
Υδατάνθρακας :57,5 gr
Πρωτεΐνη :41 gr
Λίπος :3,5 gr
Kcals:428