360 gr. Στήθος κοτόπουλου τεμμαχισμένο σε πολύ μικρά κομμάτια
2 φλ. μαγειρεμένη λευκή quinoa
450 gr. Τριμμένο τυρί light
4 φλ. ωμό μπρόκολο
2 φλ. ωμό baby σπανάκι
2 φλ. σπιτικό ζωμό κοτόπουλου
2 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών(πάπρικα, ρίγανη, αλάτι, σκόρδο, ξύδι)
1 κ.σ. κόκκινο πιπέρι
Οδηγίες :
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 0 C.
Σε μία κατσαρόλα, σε υψηλή θερμοκρασία, τοποθετούμε τα κομμάτια από το στήθος κοτόπουλου και βράζουμε.
Καλύπτουμε με καπάκι και αφήνουμε να ψηθεί για 7-10 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο ταψί, απλώνουμε τη μαγειρεμένη quinoa, το σπανάκι και το μπρόκολο.
Αφού μαγειρευτεί το κοτόπουλο, το τοποθετούμε από πάνω και απλώνουμε.
Προσθέτουμε το ζωμό κοτόπουλου, το τυρί, το μείγμα μπαχαρικών και το κόκκινο πιπέρι.
Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε για 30-45 λεπτά, μέχρι το τυρί να πάρει χρυσαφί χρώμα.
Διατροφική Ετικέτα:
Υδατάνθρακας: 80 gr
Πρωτεϊνη: 205 gr
Λίπος: 169 gr
Kcals:2304
Διατροφική Ετικέτα/μερίδα :
Υδατάνθρακας :20 gr
Πρωτεΐνη :51 gr
Λίπος :42 gr
Kcals:576